11 Şubat 2020 Salı

Vajinoplasti


Vajinoplasti


Vajinoplasti pek çok kadının yaptırmış olduğu bir genital estetik uygulamasıdır. Vajinoplasti tıp terimi olarak vajinada görülen darlık anlamına gelir. Vajina deliğinin büyüklüğü kadından kadına fark gösterir. Cinsel ilişki esnasında yeter kadar zevk almak için pek çok kadın dar vajinaya sahip olmak ister. Bu isteğin tek çözümü ise vajinoplasti operasyonu yaptırmaktır.

Geniş vajinaya sahip olan bir kadının dar vajinaya sahip olması için yapılabilecek tek kesin çözüm vajinoplasti operasyonu olmaktır. Doğal kürler ya da kozmetik kremleri hiçbir şekilde bu probleme çözüm getirmez. Bunun için de mutlaka bir jinekolog tarafından muayene edilmeli, sorunun derinine inilmeli ve operasyon gerçekleştirilmelidir. Son derece basit bir operasyondur ve hastaya yan etkisi bulunmamaktadır. Bu operasyon lokal anestezi eşliğinde gerçekleştirilmektedir.

Vajinoplasti Operasyonu Sonrası


Bit kadın vajinoplasti operasyonu ile vajinasını daralttıktan sonra düzenli olarak hekimine kontrole gitmelidir. Bununla birlikte vajina bölgesini temiz tutmalı ve enfeksiyon kapabilecek etkenlerden uzak durulmalıdır. Detaylı bilgi almak için Genital estetik yapan hastaneler ile iletişime geçilmelidir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder