4 Şubat 2020 Salı

Vajina Daraltma Nasıl Yapılır


Vajina Daraltma Nasıl Yapılır


Vajina daraltma pek çok bayanın ihtiyaç duyduğu bir genital operasyon yöntemidir. Bu operasyon sayesinde geniş vajinaya sahip bayanlar dar bir vajinaya sahip olmuş olur ve böylece daha tatmin edici cinsel ilişkiler yaşanır. Zaten vajina daraltma yaptıran her bayan bu amaçla operasyona girmektedir. Vajina daraltma oldukça basit bir operasyondur ve cerrahi müdahale ile vajina daralır hem de kalıcı olarak.

Vajina daraltma operasyonu sonrasında hasta birkaç saatlik müşaade altında tutulduktan sonra hastaneden taburcu edilir ve birkaç gün cinsel ilişki yaşamaması tavsiye edilir. Sonrasında hasta hayatına kaldığı yerden devam edebilir. Hijyen açısından vajinanın enfeksiyon kapmaması gerekir ve bunun için de iyi bakım şarttır. Doktorlar da enfeksiyon önleyici ilaçlar sayesinde hastaların daha iyi sonuç almasını sağlarlar.

Vajina Daraltma Nerede Yapılır ve Fiyatları?


Vajina daraltma operasyonu genital estetik yapan hastanelerde yapılmaktadır. Operasyon fiyatları ise hastanın durumuna göre ve hastane kalitesine göre farklılık gösterir. Detaylı bilgi için hastaneyi aramak daha doğru olacaktır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder