17 Şubat 2020 Pazartesi

Genital Beyazlatma


Genital Beyazlatma

Genital Beyazlatma, vajina bölgesinde kararan tüy yerinin beyazlatılması işlemidir. Tüyler tıraş edilirken ne kullanılırsa kullanılsın genelde o bölgede kararma meydana gelir. Estetik operasyon uygulanmadığı sürece de kararma ortadan kaldırılamaz. Bu nedenle bazı bayanlar genital Beyazlatma estetiği ile tüy bölgesini kalıcı olarak beyazlatıyor. Çünkü estetik işlemleri dışında hiçbir ilaç ya da krem genital bölgenin beyazlamasına yardımcı olmuyor.

Genital beyazlatma işlemi yapılırken özel lazer makinaları kullanılır ve renk sarartma kremleri eşliğinde bu lazer kişiye uygulanır. Pek çok hastanın merak ettiği bir konu genital Beyazlatma işleminden sonra cinsel isteklerinin azalıp azalmayacağı ya da operasyon izinin kalıp kalmayacağı konusundadır. Fakat genital Beyazlatma estetiği hastalarda hiçbir şekilde cinsel isteksizliğe ya da bölgede kötü görünüm gerçekleşmesine yol açmaz. Operasyon izi de hiçbir şekilde kalmamaktadır.

Genital Beyazlatma Estetiği Fiyatları


Genital Beyazlatma ücretleri hastane kalitesine göre ve hekimin derecesine bağlı olarak değişmektedir. Fiyat hakkında kesin bilgi almak için öncelikle uzman bir hekim tarafından muayene olmak gerekir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder