22 Temmuz 2021 Perşembe

Vajina Daraltma Ameliyatı

 Vajina Daraltma Ameliyatı


Vajina, kadınların genital bölgesi ve döl yatağı olarak adlandırılan bölgedir.  Hem bebeklerin oluşum sürecini üstlenen hem de cinsel ilişkide başrol olarak yer alan vajinalar, cinsel birleşmenin de gerçekleştiği organlardır. Vajinanın ana görevi bebeğin oluşumunu ve doğumunu sağlamak olmakla birlikte sağlıklı bir cinsel yaşama da katkı sağlamaktır. Zamanla bazı nedenlerden ötürü genişleme probleminin yaşandığı vajinalar çiftler arasındaki uyumun yakalanmasına engel olabilecek bir hale gelebilir. Doğum gibi nedenle başta olmak üzere birçok farklı etkenden ötürü genişleyen vajinanın cinsle yaşamda problem yaratmaması ve çiftlerin uyumunu yitirmemesi için tercih edilen cerrahi müdahaleler vajina daraltma operasyonları olarak bilinmektedir.

Vajina Daraltma Ameliyatı Nedir?

Genişleyen vajina ağız kısmının tekrar daraltılması ve normal ölçülerine getirilmesini kapsayan vajina daraltma ameliyatları, herhangi bir cerrahi müdahale gerektirmeyen ve başarı oranı oldukça yüksek olan operasyonlardır. Bazı durumlarda doğum olmasa bile kadınlar genetiksel nedenlere b ağlı olarak da vajinalarında genişleme problemi ile karşı karşıya kalabilirler. Bu durumlarda başarı oranı son derece yüksek olan vajina daraltma ameliyatları tercih edilebilir. Erken yaşta meydana gelebilecek deformasyon ve sarkmaların da önlenebildiği vajina daraltma operasyonları kısa süreli operasyonlar olmaları nedeni ile de güven vermektedir.

Geniş Vajinaların Yarattığı Problemler

Doğum basta olmak üzere birçok farklı nedenden dolayı vajinada genişlemeler meydana gelebilmektedir. Zamanla genişleyen vajinalar eşler arasında oluşan cinsel birliktelikten zevk alamama duygusunu da beraberinde getiren bir durumdur. Bu gibi nedenlerden ötürü daraltılması istenilen vajinalar başarılı bir operasyonun ardından tekrar ilk görüntüsüne kavuşur ve çiftlerin cinsel yaşamda daha mutlu olmalarını sağlar. Kesi veya yara izi olmadan gerçekleştirilen uygulamalar sonucunda kısa sürede gündelik yasama dönmek mümkündür. Profesyonel estetik uzmanlar eşliğinde gerçekleştirilen estetik operasyonlar yüzde yüze varan başarı oranı ile de güven vermektedir.

Vajina Daraltma Uygulamaları İle Mutlu Yaşamlar

Merkezimiz, vajina daraltma uygulamalarını toplamda 40 ila 45 dakika arasında gerçekleştirmektedir. Herhangi bir acı veya ağrı hissettirmeyen operasyonlar anestezi gerektirmeden uzman estetisyenlerimiz tarafından yapılır. Operasyon sonucunda bölgede herhangi bir kesi veya yara gibi izlerin kalmaması da hastaların operasyon sonrası merkezimizden mutlu ayrılmalarını sağlar.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder