12 Mayıs 2021 Çarşamba

Vajinismus Tedavisinde Homeopati

homeopati

Ülkemizde sıklıkla karşılaşılan cinsel sorunlar arasına yer alan vajinismus tedavisine dair bilgiler veren Kardiyoloji ve Homeopati Uzmanı Dr Neslihan Gülmez, homeopati yönteminin üzerinde durdur. Vajinismus tedavisinde homeopati yönteminin etkili sonuçlar ortaya koyduğunu ifade eden Kardiyoloji ve Homeopati Uzmanı Dr Neslihan Gülmez; bu konuya dair önemli bilgiler verdi. İşte ayrıntılar!

Cinselliğin, toplumlarda bir tabu olarak görülmesi beraberinde birçok işlev bozukluğunu da getirmektedir. Önemli psikopatolojilerden biri olan vajinismus, tedavi edilmediği takdirde büyük problemlere yol açabilmektedir. Cinsel birleşme sorunu olarak da bilinen bu rahatsızlık kadınlarda görülmektedir.  İlk cinsel ilişki denemesinde ortaya çıkan bu rahatsızlık temelde kaygı ve korku duygularına dayanır. Vajinismus tedavisinde homeopati yaklaşımı çoğu zaman faydalı olmaktadır.

Türkiye’de de sıkça gözlemlenen bu rahatsızlığın tedavisinde kullanılan homeopatik yaklaşım vajinismus kalıcı olarak ortadan kaldırılmaktadır. Yanlış bilgilendirme, bilinçsiz korkutma gibi etkenler bu hastalığın gelişmesinde önemli bir rol üstenir. Sizler de homeopati uzmanıyla görüşerek mevcut rahatsızlığınızı başarılı bir şekilde ortadan kaldırabilirsiniz. Kişiye özel hazırlanan ilaçlarla tedavi başlatılmakta ve tıp hekimi tarafından uygulanması gerekmektedir.

Yetkinliğine güvendiğiniz bir doktorla görüşme gerçekleştirerek homeopati tedavisine aşlayarak vajinismus probleminizden kurtulabilirsiniz. Homeopatik yaklaşıma göre hazırlanan özel ilaçlarla tedavi desteklenmektedir. Hastalığın belirtileriyle benzerlik gösteren etkiler bırakan bu ilaçlar tek doz şeklinde hazırlanır. Hastalığı baskılamak yerine ortaya çıkarma amacı ile hareket eden homeopatik yaklaşım ile sizler de vajinismustan kolayca kurtulabilirsiniz.

Alanında uzman bir tıp hekimiyle iş birliği içerisinde olmanız, tedavinin etkili ve zararsız ilerlemesi açısından oldukça önemlidir. Neredeyse 200 yıldır uygulanan bir tedavi yöntemi olan homeopati, cinsel işlev bozuklukları başta olmak üzere birçok hastalığın tedavisinde tercih edilir. Vajinismus tedavisinde homeopatiyöntemini tercih ederek hastalığı tamamen iyileştirebilirsiniz.

Kaynak : https://neslihangulmez.com/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder